Prøysen i bakgården

Bakgårdskonsert på et sykehjem i Bærum høsten 2020

Bakgårdskonsert på et sykehjem i Bærum høsten 2020

 Prøysen i Bakgården med Kristine og Vegard er en konsert med hyggelige og sommerlige Prøysenviser. Målet er å skape hyggelig stemning og gi publikum lyst til å synge med på de kjente og kjære sangene. Like viktig som fin musikk, er formidling av sangtekstene i disse konsertene.

Vegard Øyen og Kristine Hesjadalen startet sin aktive karriere som duo i 2009. De har spilt utallige konserter i den kulturelle spaserstokken, og også gjort andre teater- og musikkprosjekter sammen. De har spesialisert seg på Prøysen, men har også andre ting på repertoaret. Duoen hadde våren 2018 en konsertturné for Akershus musikkråd, og spilte 52 konserter rundt på ulike eldreinstitusjoner med sin konsert “Allsang med Kristine og Vegard”. Denne konserten vekket begeistring og ble svært godt mottatt av tilhørerne.

Kristine jobber som frilans sanger, skuespiller og regissør, og har de siste årene vært tilknyttet Larvik Barne-og ungdomsteater som regissør. Hun er også fast skuespiller for Den Kulturelle Skolesekken på Midgard vikingsenter.

Vegard er en erfaren pianist og komponist, og har de siste årene gitt ut musikk på Spotify. Han kommer stadig med nye utgivelser med pianomusikk, men har også spilt inn barnemusikk sammen med datteren Elin.  Han har også mye erfaring med å lage musikk til film og reklame.

Artistene har med alt av utstyr selv.

Opprigg: 30 min. Nedrigg: 20 min.

Allsang i bakgården

Her spiller vi bakgårdskonsert på Færder pub i Tønsberg sommeren 2018

Her spiller vi bakgårdskonsert på Færder pub i Tønsberg sommeren 2018

Denne konserten er spekket med gode allsangvennlige sanger og kan med fordel heve enhver firmafest eller annet arrangement utendørs eller innendørs. Her er vi fleksible, og skreddersyr programmet slik at det skal passe for publikum. 

Vi har spilt allsangkonserter på puber, både ute og inne, jubileumsfester, sommerkonserter og avslutningsfester. 

Ta kontakt på kristinehesjadalen@gmail,  så lager vi i samarbeid et morsomt arrangement.

Nyeste kommentarer

10.03 | 18:55

Hei, Jenny! Du må sende meg en mail på kristinehesjadalen@gmail.com så jeg får registrert deg. Hilsen Kristine

10.03 | 17:33

Hei jeg hav veldig lyst til å være med jeg har er farging med teater og jeg har lyst til å prøve dette jeg hadde hvert glad om jeg hadde kommet inn😁

20.03 | 10:51

Hei, Trine! Kan du sende meg en epost med litt mer info? kristinehesjadalen@gmail.com
Hilsen Kristine :)

19.03 | 07:59

Hei
Jeg er interessert i barneunderholdning på Bygdedagen 2.juni på Bygdetunet Rygge.

Del denne siden