Dragen Per og jakten på dragehjertene

Dragen Per og jakten på dragehjertene er en forestilling som passer for barn fra 3 år.

Forestillingen handler om dragetemmersken Kristine og dragen hennes Per.  Dragen Per er ikke helt som andre drager, den kan hverken sprute ild eller fly, og den er litt lei seg for det. Men den har noe spesielt som ingen andre drager har. Den har fem hjerter, og det sies at hvis man får se et dragehjerte kommer det til å skje noe hyggelig. Men hvordan får man egentlig se et dragehjerte? Dragetemmersken Kristine har aldri sett et eneste hjerte, enda hun har kjent dragen Per i hundrevis av år. Kanskje hun kan klare det hvis barna hjelper til?

 

Forestillingen om dragen Per ble laget i forbindelse med Middelalderdagene på Re for 3 år siden. Den har siden den gang vært et fast innslag for førsteklassingene i Re under skoledagen på middelalderdagene. Forestillingen har også vært spilt i barnehage med stort hell.

Denne forestillingen krever ikke så mye plass, og det er heller ikke mye utstyr med i forestillingen. Den kan spilles i barnehager og klasserom uten problemer.

Forestillingen tar opp viktige temaer om vennskap. Hvordan snakker man til vennene sine? Hva er det å være en god venn? De fem dragehjertene representerer ting man kan bli glad av, og barna får delta aktivt gjennom forestillingen gjennom sang, dans, bevegelser og rim.

 

Praktiske opplysninger:

Spillsted: hvor som helst, dragen trenger litt plass rundt seg, men vi er fleksible

Pris: 5000,- pluss reise

Booking: kristinehesjadalen@gmail.com, 97798539

 

Utøvere: Kristine Hesjadalen (dragetemmersken Kristine) og Ingrid Hesjadalen (dragen Per)

Begge har lang erfaring som skuespillere og sangere, og har over 200 forestillinger i Den kulturelle skolesekken med andre prosjekter.

Kommentarer

11.05.2015 21:25

Monica Mathiesen

Supert, engasjerende, underholdende, morsomt!!!
Anbefales!